Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Freestyle basketballer boeken?

Wilt u Freestyle basketballer boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Freestyle basketballer vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Freestyle basketballer direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Freestyle basketballer

Als 8-jarig jongetje is deze basketballer begonnen met zaalbasketbal. Dit deed hij met veel liefde en plezier. Hij dribbelde urenlang in zijn achtertuin, om zich voor de volle honderd procent te geven tijdens de wedstrijden waarin hij speelde. Hij is in 2007 geselecteerd om voor het Nederlandse Eredivisie team te spelen, maar al gauw kwam hij erachter dat dit niet was wat hij wilde. 

Toen zijn coach tijdens de halftime aan hem vroeg of hij een korte demonstratie wilde geven van zijn skills, besefte hij dat Freestyle Basketbal hem meer plezier bracht. Vanaf dat moment is hij zichzelf gaan focussen op het Freestyle Basketballen en heeft veel tijd en energie gestoken in het oefenen van zijn skills. 

Deze Freestyle basketballer heeft zich laten inspireren door de Nike basketbal Reclame en The Notic. Inmiddels heeft hij zichzelf ontwikkeld als een creatieve basketballer en heeft zijn stijl gemixed met capoeira, breakdance en tricking.

Onze Freestyle basketballer heeft in zijn korte Freestyle Basketbal carriere meer dan 500 optredens op zijn naam staan. Waaronder: het Kerstcircus in Ahoy, optreden voor de Koning en Koningin tijdens de koningsvaart, het WK basketbal in Spanje, Zapplive, Telekids en optreden tijdens de halftime tussen Nederland – USA.

 

 

Freestyle basketballer boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Freestyle basketballer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Freestyle basketballerITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Freestyle basketballer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Freestyle basketballer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.