Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Fiets orkest boeken?

Wilt u Fiets orkest boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Fiets orkest vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Fiets orkest direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Fiets orkest

Fietsorkest boeken voor uw evenement is muzikaal en theater spectakel!

Uniek; een compleet orkest op een fiets!

Zes bewogen musici brengen muziek waar het niet wordt verwacht, maar pas op, ze kunnen ook afstappen, en de 6 persoonstandem is het decor van een verdwaalpartij met een absurde taptoe, of een goochelact met een fijn staaltje fietsacrobatiek. Uw gasten zullen zeker verrast zijn door dit fietsorkest optreden, houd uw fototoestel bij de hand. Het fiets Orkest brengt u een serenade op twee wielen, of vermaakt desnoods een complete file!

 

Fiets orkest boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting6 personen
GenreFiets
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Fiets orkest is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Fiets orkestITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Fiets orkest ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Fiets orkest zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.