Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

La Stampa boeken?

Wilt u La Stampa boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van La Stampa vindt u hier op deze pagina.

Wilt u La Stampa direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

La Stampa

La Stampa is een professionele allround feestband, coverband en bruiloftband bestaande uit 4 personen: Hanneke, Jaap, Guido en Jorrit.

La Stampa onderscheidt zich als echte feestband met een zangeres. La Stampa zijn hun Volendamse roots (Stampvast) nog lang niet vergeten en hebben op die basis van kwaliteitsfeestmuziek een zeer allround repertoire opgebouwd. De band speelt de allergrootste feestkrakers, altijd up-to-date met de nieuwste top40 hits, rock & roll, Engels/Nederlandstalig, ballads, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s noem het maar op!

Het motto van La Stampa is: GEGARANDEERD GEZELLIG! La Stampa is uw band voor een supergezellige en over de top geslaagde avond!

 

La Stampa boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 personen
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over La Stampa is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van La StampaITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over La Stampa ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over La Stampa zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.