Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Kerstman en Rudolf boeken?

Wilt u Kerstman en Rudolf boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Kerstman en Rudolf vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Kerstman en Rudolf direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Kerstman en Rudolf

Op de foto met de Kerstman en Rudolf is natuurlijk een feest voor jong en oud. Helemaal wanneer je de foto meteen uitgeprint meekrijgt! De vrolijke kerstman en Rudolf zijn dikke maatjes. En wat helemaal bijzonder is… Rudolf kan praten!! Hij kwebbelt de oren van je hoofd. Maakt een gezellig praatje met de kinderen of zingt een liedje.

 

Deze act is als mobiele act in te zetten. Met een mobiele printen en gezellige kerstmuziek. Of op een vaste plek. Decor is niet standaard maar kan wel door ons worden verzorgd.

 

Kerstman en Rudolf boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4 uren
TechniekGeen techniek
Bezetting1 personen
GenreKerst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Kerstman en Rudolf is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Kerstman en RudolfITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Kerstman en Rudolf ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Kerstman en Rudolf zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.