Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

ITB film boeken?

Wilt u ITB film boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van ITB film vindt u hier op deze pagina.

Wilt u ITB film direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

ITB film

ITB Film & multimedia is een onafhankelijke productiemaatschappij dat een breed scala aan multimediale creatieve concepten produceert en grote verwachtingen voor de toekomst heeft. Om tot een optimaal resultaat te komen gebeurt dit alles door creatieve talenten en ambitieuze medewerkers, die op een succesvolle manier een ‘format’ weten op te zetten dat geschikt is voor meerdere media kanalen. Inmiddels hebben wij een uitzonderlijke positie ingenomen op multimediale platforms waar ‘content’ van essentieel belang is geworden.

 

Door middel van o.a. narrowcasting, digitale magazines, clips op je mobiel en televisie op het internet is ITB Film & Multimedia in staat om non-traditionele concepten te creëren.

 

ITB film boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreFilm
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over ITB film is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van ITB filmITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over ITB film ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over ITB film zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.