Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Konfetti - Sint boeken?

Wilt u Konfetti - Sint boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Konfetti - Sint vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Konfetti - Sint direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Konfetti - Sint

Het vrolijkste duo van Nederland heeft dit najaar ook een wervelende Sinterklaasshow! Tijdens dit 45 min. durende spektakel zingen Aaron en Kim de meest feestelijke Sinterklaasliedjes, afgewisseld met de grootste Kinderhits en een heuse skippybal en gilwedstrijd! Met dit voor- of hoofdprogramma met liedjes als 'Zie ginds komt de stoomboot', 'SpongeBob SquarePants' en 'Zie de maan schijnt' gaat het dak er zéker af! Ook zullen zij hierbij hun nieuwste single 'KonFetTi barst los' ten gehore brengen. Zij en natuurlijk Sinterklaas zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.   KonFetTi bestaat uit Kim en Aaron. Kim scoorde eerder al enige bekendheid met meidengroep Twizzle, waarmee zij meerdere malen te zien was op televisie waaronder bij X-Factor en Carlo & Irene. Aaron is ook actief onder de naam Aaron D. en scoorde onlangs met meerdere singles in de landelijke Mega Top 100.

Konfetti - Sint boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 personen
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Konfetti - Sint is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Konfetti - SintITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Konfetti - Sint ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Konfetti - Sint zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.