Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

High speed reveal boeken?

Wilt u High speed reveal boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van High speed reveal vindt u hier op deze pagina.

Wilt u High speed reveal direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

High speed reveal

Creëer de meest spectaculaire onthullingen met dit razendsnelle oprolsysteem!

Het rolt vlot en geruisloos lichte stoffen op zoals Satinac, DekoTaft, Crunch en PolyStretch, om op spectaculaire wijze een podium, artiesten of producten te onthullen.

Combineer Hihg Speed Reveal met ons Kabuki valsysteem en creëer nog meer spektakel. Beide systemen zijn bovendien aanstuurbaar met slechts één enkele druk op de knop. Van activatie tot lancering en unieke lagesnelheidsmodus, de volledige bediening is mogelijk vanop de grond terwijl je live de status volgt op het scherm.

Wij installeren de compacte High Speed Reveal in de gewenste positie, aan het plafond of op de grond. Het systeem beschikt over een unieke configuratie die het gordijn in alle mogelijke richtingen kan laten verdwijnen! Dankzij de handige lagesnelheidsmodus is de stof ook makkelijk af te rollen tijdens tests of na de show.

 

High speed reveal boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreOpeningsact
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over High speed reveal is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van High speed revealITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over High speed reveal ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over High speed reveal zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.