Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Duco Bauwens boeken?

Wilt u Duco Bauwens boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duco Bauwens vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Duco Bauwens direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Duco Bauwens

 

Presentator Nederland in Beweging!

Met een gezonde dosis humor, gedrevenheid en enthousiasme brengt Duco elke dag als presentator van het programma Nederland in Beweging! jong en oud aan het sporten. In 2007 wordt hij gevraagd als presentator voor het programma, na auditie te hebben gedaan. Zijn carrière als tv presentator start hiermee.

 

Afslankexpert en personal trainer

Als afslankexpert en personal trainer heeft Duco inmiddels al vele honderden mensen aan een gezonder, fitter en slanker leven geholpen. Wat in zijn jonge jaren startte als hobby groeide uit tot serieuze ambities: "Als afslankexpert en personal trainer wil ik zoveel mogelijk mensen naar hun gezondere doelen begeleiden.”

 

Tv programma’s bij RTL en SBS6

Als personal trainer was hij ook te zien bij tv programma’s van RTL en SBS6. In het tv programma RTL Consult kreeg hij bankhangers in beweging. Met het SBS programma Nederland Gezond zet Duco zijn volgende stap op tv presentatie-gebied. 

Duco Bauwens boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreActief
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duco Bauwens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duco BauwensITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duco Bauwens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duco Bauwens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.