Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dino meet & great boeken?

Wilt u Dino meet & great boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dino meet & great vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dino meet & great direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dino meet & great

Deze levensgevaarlijke T-REX zal uw evenement een flinke boost geven als het gaat om publiekelijke aandacht. U ziet van ver de ranger al aan komen lopen met een real life T-REX. Maar geen paniek! De ranger begrijpt de dinosaurus en zal uw gasten helpen een stapje dichterbij te laten komen en kennis te maken. Een unieke experience die uw bezoeker niet snel zal vergeten. Te boeken voor o.a. events, televisie, pranks (grappen), fotoshoots, dierentuinen, markten, festivals, winkelcentrumpromotie etc.

Hoe is het allemaal mogelijk?

De dinosaurus is 4 meter breed en 2 meter hoog en wordt voortbewogen door een acteur in het kostuum zelf. Pure mankracht met een stukje technologie. De acteur kan door middel van een camera in het kostuum zijn omgeving in de gaten houden. Maar de ranger zal hem hier ook bij begeleiden. Het kostuum is voorzien van 7 levensechte dino geluiden, knipperende ogen en een mond die open en dicht kan gaan. Uw bezoekers pakken zeker weten hun camera erbij om deze bijzonder T-REX vast te leggen. Een echte publiekstrekker!

 

Dino meet & great boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dino meet & great is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dino meet & greatITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dino meet & great ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dino meet & great zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.