Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Digitaal geautomatiseerde uitnodiging boeken?

Wilt u Digitaal geautomatiseerde uitnodiging boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Digitaal geautomatiseerde uitnodiging vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Digitaal geautomatiseerde uitnodiging direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Digitaal geautomatiseerde uitnodiging

Een succesvol uitnodigings- en registratietraject komt tot stand door de combinatie van kennis over het evenement en kennis van registraties. In de afgelopen jaren heeft ITB Entertainment Group een specialisatie opgebouwd op het gebied van evenement registraties. ITB Entertainment Group heeft zich ontwikkeld tot een partner in deelnemersregistratie voor veeleisende registraties met verschillende deelnemertypes, complexe registratieformulieren, meertaligheid en uitgebreide rapportages.

INSCHRIJVEN OP PC, TABLET EN SMARTPHONE 

Bij het maken van de event website zorgt ons projectteam voor een vormgeving naar jullie wensen. Wij houden ons aan de huisstijl of aan een speciaal voor het event ontwikkelde vormgeving. Natuurlijk kunnen wij ervoor zorgen dat de website op alle verschillende apparaten mooi wordt weergegeven. Deelnemers schrijven zich dan in op een PC, op een tablet of op hun smartphone.

 

MAATWERK

Wij maken voor elk evenement een registratie op maat. Hierdoor kunnen we volledig aansluiten bij uw wensen. Alles is erop gericht dat de deelnemers zich eenvoudig kunnen aanmelden voor uw evenement. Omdat wij alles in eigen huis ontwikkelen kunnen we flexibel werken.

REGISTRATIE WEBSITE 

- Website volgens standaard template in de look & feel van het evenement. 

- Nederlandstalige website die wordt geschreven in de u-vorm. 

- Pagina’s: Home, Registreren, Locatie, Route en Contact. 

- URL: www.eventnaam.nl en is DKIM aangevraagd. 

- Gesloten registratie met als unieke eigenschap e-mailadres. 

- Registratieformulier: NAW, Aanwezigheid, Leeftijd 

 

COMMUNICATIE 

- Uitnodiging

- Bevestiging(in-screen of per email) bij aan- en/of afmelden 

- Reminder 

- Informatie/Update email

- In deze offerte is rekening gehouden met 3 keer inladen van een deelnemerslijst. Indien er meerdere lijsten zijn, dan zal dit meerwerk zijn.

 

Digitaal geautomatiseerde uitnodiging boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurN.v.t.
TechniekGeen techniek
Bezetting1 persoon
GenreDienst
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Digitaal geautomatiseerde uitnodiging is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Digitaal geautomatiseerde uitnodigingITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Digitaal geautomatiseerde uitnodiging ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Digitaal geautomatiseerde uitnodiging zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.