Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dee & Jay 4 kids show boeken?

Wilt u Dee & Jay 4 kids show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dee & Jay 4 kids show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dee & Jay 4 kids show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dee & Jay 4 kids show

Een optreden van de DEE & JAY 4 KIDS KINDERSHOW met kinderentertainer Jay en DJ Dee staat garant voor een interactief feest voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Het is een muzikale en interactieve show met amusement van de bovenste plank. Er zitten diverse onderdelen in deze show waaronder een muziekquiz, spelletjes, polonaise lopen, een hilarische buikspreek act, een workshop disco dansen en nog veel meer! 

Zoals bij elke DJ kan je ook hier ‘plaatjes aanvragen´ In de pauze kunnen de kinderen langsgaan bij DJ Dee om hun favoriete muziek aan te vragen.

 

Dee & Jay 4 kids show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreKinderentertainment
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dee & Jay 4 kids show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dee & Jay 4 kids showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dee & Jay 4 kids show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dee & Jay 4 kids show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.