Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Booming pianos boeken?

Wilt u Booming pianos boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Booming pianos vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Booming pianos direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Booming pianos

Booming Pianos is al meer dan 10 jaar letterlijk ‘toonaangevend’ en daarmee de meest succesvolle en meest geboekte pianoshow van Nederland. Na meer dan 1.250 optredens weet Booming Pianos de mensen nog steeds te verbazen. Booming Pianos onderscheidt zich door het interactieve karakter, de talentvolle vaste muzikantenbezetting, maar zeker ook door het gebruik van state-of-the-art licht en geluid, fraai decor en een fijne technische crew. Geen verzoeknummer is te gek voor deze populaire muzikanten, dus u vraagt, wij spelen! Wilt u de Booming Pianos boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of bruiloft… Neemt u dan snel contact met ons op!

Verschillende bezettingen:

BOOMING PIANOS SMALL 3 pers. (2 pianisten + drums)

BOOMING PIANOS BASIC 4 pers. (meest geboekt!) (2 pianisten + drums + gitaar of sax)

BOOMING PIANOS XL 5 pers. (2 pianisten + drums + gitaar + sax)

De bezettingen zijn altijd inclusief professioneel licht en geluid, decor, instrumentarium (o.a. 2 witte vleugels), bedrukte pennen en voldoende aanvraagformulieren voor verzoeknummers. Diverse optionele extra’s zijn tevens mogelijk, zie onder.

TIP: Boek de BOOMING PIANOS DJ erbij voor een avondvullend, non-stop feest!

 

 

Booming pianos boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur3 x 50 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 500 personen
Bezetting3 personen
GenreAllround
Prijs€2.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Booming pianos is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Booming pianosITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Booming pianos ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Booming pianos zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.