Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Mario Mulder boeken?

Wilt u Mario Mulder boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Mario Mulder vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Mario Mulder direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Mario Mulder

Mario Mulder (19-05-1982, Den Haag) is een Haagse zanger. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn optredens in de TV-show Bloed, Zweet & Tranen (2015). In de volksmond wordt Mario de ‘Haagse Hazus’ genoemd. Na zijn debuut met het ‘Wat Een Geluk’ bracht Mario in november 2016 de single ‘ Dansen Op De Maan ‘ uit.

Mario Mulder groeide op in de Gaarde, een echte Haagse volksbuurt. Daar woonde hij met zijn moeder en zus. Muziek speelde altijd een belangrijke rol bij hem thuis. Hij begon als 8-jarige jongen met zingen als hij in de portiek van zijn ouderlijk huis op de thuiskomst van zijn moeder wachtte.
Dankzij zijn goede stem viel hij op en ging hij optreden voor kleine gezelschappen, zoals kroegjes en kleine festivals. Mario zong daar de bekendste liedjes van zijn grote held, André Hazes.

Zijn passie voor het levenslied en zijn typische stemgeluid maakten van hem een regionale bekendheid. Op steeds meer feesten en partijen werd hij geboekt. In het TV-programma The Winner Takes It All (2014) maakte Nederland voor het eerst kennis met Mario Mulder. Zijn echte doorbraak kende de volkszanger in het TV-programma Bloed, Zweet & Tranen. Daarin haalde hij de halve finale. Als vertolker van het levenslied had hij een speciale klik met jurylid Dré Hazes, waar hij zelfs nog een prachtige hoed voor heeft gemaakt. Ook het andere juryteam, met daarin Xander de Buisonjé en Roxanne Hazes, wilde Mario heel graag in hun team hebben. Woordenkunstenaar Lange Frans gaf als commentaar. “Mario, je bent een aanwinst voor de mensheid. Mario heeft de gunfactor aan zijn kont hangen en met zijn persoonlijkheid, zijn hart van goud, is hij een voorbeeld voor alle narigheid in de wereld.”

Mario zong op grote evenementen, zoals het Levensliedgala in Ahoy en het Swingfestival in het Haagse Zuiderpark.

Na de singles ‘ Wat Een Geluk ‘ en Dansen Op De Maan ‘ laat Mario Nederland kennismaken met zijn nieuwste single release ‘Waar Moet Ik Heen’. Mario heeft zijn lange haren weliswaar ingeruild voor een strakker kapsel, maar is daarmee zijn rauwe randje niet kwijtgeraakt. ‘Waar Moet Ik Heen’ is gezongen met het kenmerkende doorleefde stemgeluid, dat we kennen van zijn debuut singles. En ook deze nieuwe, opzwepende radiosingle zit na één keer luisteren de rest van de dag in je hoofd.

Mario Mulder boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 150 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
PrijsVanaf €1,100,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Mario Mulder is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Mario MulderITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Mario Mulder ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Mario Mulder zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.