Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Lindo Duvall boeken?

Wilt u Lindo Duvall boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lindo Duvall vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Lindo Duvall direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Lindo Duvall

Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bosche Bollen en carnaval: ’s-Hertogenbosch. Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren!

Lindo Duvall is al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse radio. Zijn passie voor muziek en dj-en begint al op jonge leeftijd als hij aan 2 schoolvrienden vraagt of hij op een feestje ‘ook eens een plaatje mag draaien’. A DJ is born! Met zijn eigen drive-in show komt hij op elke plek in Nederland en België en sinds 1998 is hij ook op de radio te horen. Lindo werkte de afgelopen jaren o.a. bij Radio 538, Radio Veronica en Decibel. Lindo is nu iedere zaterdagmorgen te horen op Radio 10!

 

Lindo Duvall boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 120 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
Genre80's, 90's
Prijs€1.450,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lindo Duvall is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lindo DuvallITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lindo Duvall ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lindo Duvall zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.