Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Jeroen Nieuwenhuize boeken?

Wilt u Jeroen Nieuwenhuize boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeroen Nieuwenhuize vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Jeroen Nieuwenhuize direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Jeroen Nieuwenhuize

De radiocarrière van Jeroen begon al op jonge leeftijd, toen hij een eigen studio bouwde in zijn slaapkamer. Zijn programma had precies één luisteraar: hijzelf. Dat veranderde toen hij via een stage aan de slag ging bij de regionale omroep in Zeeland. Na een job als technicus startte hij als presentator van een verzoekplatenprogramma tijdens werkdagen en was een radiostem geboren.

In 1998 maakte Jeroen de overstap naar Radio 538, waar hij programma’s maakte als Jeroen Afternoon en The Morning J.E.M. De radio-dj presenteerde vanaf 2006 twaalf jaar lang de welbekende Top 40, die hem 2009 een Marconi Award opleverde voor Beste Programma.

In mei 2018 maakte Jeroen bekend te stoppen met het presenteren van de Top 40 om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Vanaf juli 2018 draait hij de grootste hits aller tijden in zijn eigen show op Radio 10!

 

Jeroen Nieuwenhuize boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 120 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance, Top 40
Prijs€2.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeroen Nieuwenhuize is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeroen NieuwenhuizeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeroen Nieuwenhuize ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeroen Nieuwenhuize zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.