Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frank van Etten boeken?

Wilt u Frank van Etten boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank van Etten vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frank van Etten direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frank van Etten

Een doodgewone jongen van de straat met een passie. Hij groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest.

Wat volgde waren de evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton,werd Frank

een ster die al snel zou rijzen

De grote doorbraak kwam met de inmiddels klassieker ‘Leef als een zigeuner’. Zijn deelname aan de eerste editie van het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen bleef niet onopgemerkt

Heel Nederland had Frank nu gezien.

Het resulteerde daarna in drie top tien hits.

Frank scoorden goed in de Hitlijsten net als de song “Op Het kamp’. Aan het einde van 2019 volgde nog de single ‘Je maakt me en je breekt me’

Het leven van de echte volkszanger stond en staat vaak in een stroomversnelling. Voor hem en zijn team betekent dat vooral een volle agenda en veel plannen voor de toekomst.

De grootste bekroning van zijn talent kwam met een record aantal streams van meer dan zes miljoen voor zijn klassieker ‘Huisje op wielen’ On-Nederlandse cijfers.

Maar Frank staat niet stil bij de feiten. Nooit.

Hij ging een samenwerking aan met succes producer Edwin van Hoevelaak, die op 5 januari van 2020 al resulteert in weer een nieuwe single.

Met als titel “LEEF VANDAAG”

het talent en het harde werken is inmiddels bekroond met een heuse Edison-nominatie

 

Frank van Etten boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€2.295,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank van Etten is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank van EttenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank van Etten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank van Etten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.