Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Gijs Staverman boeken?

Wilt u Gijs Staverman boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gijs Staverman vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Gijs Staverman direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Gijs Staverman

De radiodiskjockey blijkt een geboren spreker en al snel stijgt zijn populariteit als presentator. Hij gaat ook televisiewerk doen voor Veronica en presenteert programma’s als Veronica goes down under, Streetlive en Boobytrap. Na een overstap naar Yorin in 2001 volgen programma’s zoals HotShots, Starmaker, Lovetest, Typisch ’90, Staverman Ziet Alles en De Farm op televisie.

Ook op RTL 4 is hij te bewonderen als presentator van Boarding Now, Planet Race, Ik Kom Bij Je Eten, Nederland vs de Wereld en RTL Boulevard. Steeds vaker willen bedrijven hem inhuren als spreker voor een presentatie, want hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een Bekende Nederlander en een specialist in het presenteren van evenementen. 

 

Gijs Staverman boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 120 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
Genre90's tot nu
Prijs€2.495,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gijs Staverman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gijs StavermanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gijs Staverman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gijs Staverman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.