Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Robert Pouwels boeken?

Wilt u Robert Pouwels boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Robert Pouwels vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Robert Pouwels direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Robert Pouwels

Robert Pouwels is één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daar buiten. Top-entertainment voor elk feest en evenement!

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig evenement voorzien van de juiste feestklanken en grappen en grollen. Van bruiloft tot muziekreis en van de 4-daagse feesten tot vakantieparken in Nederland en België. Overal inzetbaar is het motto.

Wie Robert Pouwels boekt is verzekerd van een volle dansvloer en een avondje of middag vertier. Met de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer in te pakken.

In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest DJ van het land en daar buiten.

Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en inmiddels is een jaarlijks toertje langs de Antillen in januari een vast item in de agenda.

Op speciaal verzoek kan hij ook een fantastische Hazes act doen. Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar!

We kunnen nog meer mooie woorden aan Robert wijden maar een optreden van Robert meemaken is voldoende om je te overtuigen.

 

Robert Pouwels boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur4,5 uur
TechniekGeluid: inclusief tot 300 personen
Bezetting1 persoon
GenreAllround, Feest
Prijs€1.095,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robert Pouwels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robert PouwelsITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robert Pouwels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robert Pouwels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.