Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frank Smeekens boeken?

Wilt u Frank Smeekens boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Smeekens vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frank Smeekens direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frank Smeekens

Frank Smeekens is nu al een aantal jaar actief in de artiestenwereld als Zanger/entertainer. Hij is begonnen als de Goirlese Frans bauer omdat dat toen zeer populair was. Met een CD op zak ging hij feestjes en partijen af als de mensen hem vroegen een paar nummers te komen zingen. Al snel had hij door dat dit toch wel een hele leuke hobby was, en breide zijn repertoire uit met niet alleen Nederlandstalige maar ook Engelstalige nummers.
Van rock & roll, smartlappen, country, evergreens tot dancemusic.
Dus zoals u ziet van veel markten thuis, Voor ieder feest, van après-ski tot dinershow. Verder is hij een man die met veel overtuiging zijn optredens brengt, en het plezier hierin staat voor hem voorop. Zo kreeg hij daar door ook kansen om in voorprogramma's op te treden van namen als;
De Havenzangers, Marianne Weber, Corry Konings, Jody Bernal, Arne Jansen enz.
Na een aantal jaartjes wat te hebben gezongen en geproefd aan het artiestenwereldje, besloot hij eens te gaan beginnen aan een cd want dat hoort er natuurlijk ook bij. Eerst maakte hij een leuke DEMO CD. met allerlei nummers uit zijn repertoire.
Maar in 2001 moest er toch echt iets uit gaan komen, dus een eigen cd single leek hem wel wat. Na een tijd in de studio te hebben vertoeft en wat ideeën op te hebben gedaan was het dan zo ver z'n eerste single "Kleine dingen" was klaar waar hij natuurlijk trots op is.
Tot nu toe heeft deze single het goed gedaan in de regio. Zelfs bij radio 8FM (Rijk & van Brabant) hebben ze er aandacht aangeschonken en een aantal keer gedraaid. Net voor de zomer van 2002 is er weer een single uit gekomen, met natuurlijk ook een zomers tintje. De single "Zonneschijn aan 't strand van San-José" die ook op de regionale radiostations regelmatig werd gedraaid.
Verder heeft hij ook een carnavalsplaat op genomen die tot nu toe nog niet is uit gebracht, maar zeg nooit, nooit! Deze single getiteld "laat de telefoon maar bellen" garandeert een ellenlange polonaise! En in 2003 is zijn nieuwe single 'AMORE,AMORE' uitgekomen, het is echt een dansplaat die ook eenvoudig is mee te zingen natuurlijk.
Maar met het oog op de toekomst gericht gaat hij nu dan toch beginnen aan een mooi nieuw album waar uiteraard de singles en een aantal nieuwe songs op zullen verschijnen.

 

Frank Smeekens boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl.
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€ 695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Smeekens is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank SmeekensITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Smeekens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Smeekens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.