Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

starwars event boeken?

Wilt u starwars event boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van starwars event vindt u hier op deze pagina.

Wilt u starwars event direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

starwars event

Uniek in Nederland: Het Star Wars Event

De Star Wars films staan in de top-10 van meest succesvolste films aller tijden en dat heeft een reden. Want Star Wars is een spannend en herkenbaar avontuur in de ruimte.
Iedereen herkent wel iets van zichzelf in de avonturen van Luke Skywalker. De jongen, die eigenlijk niet weet dat hij bijzonder is en opgroeit tot de redder van het universum. 

En dat universum is een bijzondere wereld vol met fantasie figuren in een strijd tussen het goed en het kwaad. En u krijgt nu de mogelijkheid om heel even in deze fantasiewereld te stappen!   Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen ruimteschip op de tafels boordevol met Star Wars LEGO®. Of speel de Star Wars games op onze futuristische game-units.

En als je durft, kun je op de foto met een echte Stormtrooper of Darth Vader. 

starwars event boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

PrijsOp Aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over starwars event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van starwars eventITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over starwars event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over starwars event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.