Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frank Galan boeken?

Wilt u Frank Galan boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Galan vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frank Galan direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frank Galan

Zijn uitermate professionele en internationaal georiënteerde carrière zijn slechts weinigen onbekend gebleven in de afgelopen 15 jaar. Gevoel, Passie, Klasse en een 5-talig répertoire zijn slechts enkele eigenschappen die Frank in zich heeft verenigd en hem hebben gemaakt tot wat hij nu is: UNIEK EN SUCCESVOL!
Een "exclusieve" stem, internationale allure, een rasechte "live" artiest, een hoogstaand "Julio Iglesias" répertoire en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan. Frank Galan brengt u steeds een bijzonder sterke show waarin de ultieme mix van zijn bijzonder smaakvolle voorkomen enerzijds en zijn zorgvuldig samengestelde show anderzijds baanbrekend blijken te zijn. Zijn sympathieke uitstraling, zijn "entertainmentgehalte" en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan.
Frank Galan bewijst keer op keer dat "live" zingen en "entertainment" absoluut belangrijk zijn. Na meer dan 10 jaar full-time in het vak is Frank Galan een vaste waarde geworden zowel in binnen als buitenland. Songs waar u en uw clienteel van opkijken, een absolute meerwaarde tijdens uw evenement. "Gevoel", "passie" en een onevenaarbare stem die waarachtig goed lijkt op deze van Julio Iglesias zélf !
Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. "Klasse", "kwaliteit" én een mooie verschijning zijn de ingrediënten voor een "onvergetelijke" show ! Gala-events, bedrijfsfeesten, restaurants-feestzalen en andere evenementen, daar scoort Frank Galan als geen ander.

 

Frank Galan boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 50 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€2.250,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Galan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank GalanITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Galan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Galan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.