Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Frank Ashton boeken?

Wilt u Frank Ashton boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Ashton vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Frank Ashton direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Frank Ashton

Frank Ashton is nog steeds “still going” gezien reacties na The Voice Senior Nederland maakte voor het eerst kennis met Frank Ashton in 1972 toen scoorde hij een hit met het nu nog populaire nummer “Hey Monique” en het is al weer meer dan 30 jaar geleden dat Frank Ashton de SoundmixShow won met het nummer Reno van Tony Christie. Nadien was de Tilburgse zanger jarenlang niet weg te denken uit de Nederlandse entertainmentwereld.

Scoorde bescheiden hitjes met “Let Your Sun Shine”, “Lonely Town”, “Remember the Good Times”en “The Roses ain’t growing any more”.

Toen bleef het een tijdje stil tot dit jaar The Voice Senior voorbij kwam en Frank Ashton door wist te dringen tot de 2e ronde. Veel mensen in Nederland kende de zanger nog. Ietsje ouder maar nog steeds een prachtige stem bezittend.

De gedachte was om op platengebied iets te gaan doen. Het resultaat werd een Nederlandstalig nummer getiteld “Romantica”. Als bewijs dat Frank Ashton “still going” is en nog steeds garant staat voor puike optredens met een repertoire dat bij velen aanslaat. “Romantica” heeft Frank zelf voorzien van een tekst en is opgenomen in de Damen studio te Den Bosch.

 

Frank Ashton boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekMonitorset
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Ashton is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank AshtonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Ashton ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Ashton zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.