Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Erik Mesie boeken?

Wilt u Erik Mesie boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Erik Mesie vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Erik Mesie direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Erik Mesie

Begin jaren tachtig maakte Erik Mesie furore met zijn toenmalige band ‘Toontje Lager’. Zo verschenen in 1982 de singles ‘Net als in de film’ en ‘Ben jij ook zo bang’, die beiden grote hits werden. In 1983 werd ‘Zoveel te doen’ uitgebracht, dan binnen een week in de hitparades belandde. Wat volgde, was een periode vol televisie-optredens en live shows. Het succes werd herhaald met ‘Stiekem gedanst’ en het gelijknamige album. De Elpee kwam binnen op de tweede plaats in de hitlijsten, meteen onder ‘Thriller’ van Michael Jackson.
Erik Mesie is beschikbaar als solo act, waarbij hij al zijn grote hits ten gehore zal brengen. Zo zingt hij o.a. Net als in de film, Zoveel te doen, Stiekem gedanst en zonder jou.
Erik Mesie is uitermate geschikt voor de grote 80’s en 90’s Party’s welke op dit moment veel worden gegeven. Hij heeft er al op meerdere party’s tot volle tevredenheid mogen optreden, waarbij het publiek “Stiekem gedanst” nog steeds uit volle borst mee zingt!

 

Erik Mesie boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekA-set
Bezetting1 persoon
GenreHits van Toontje Lager
Prijs€ 1.395,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erik Mesie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erik MesieITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erik Mesie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erik Mesie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.