Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Thomas Berge boeken?

Wilt u Thomas Berge boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thomas Berge vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Thomas Berge direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Thomas Berge

Berge nam op twaalfjarige leeftijd zijn eerste single op. Mijn luchtballon werd als promotie 800.000 keer verkocht en verspreid door Neckermann. Zijn artiestennaam werd bewust gekozen om in de toekomst in navolging van onder andere Heintje en Jan Smit een aandeel in de Duitse muziekwereld te veroveren.

Begin 2007 deed Berge met de Russische kunstschaatsster Nina Oelanova mee met het programma Sterren Dansen op het IJs tot hij op 10 maart 2007 de skate-off van Geert Hoes verloor met 39% van de stemmen. In maart 2007 was hij op Tien te zien bij het muzikale programma Just the Two of Us. Bij de regionale televisiezender RTV Oost kwam er op 2 juni 2007 een nieuw programma, namelijk "Toppers te Paard". Hierin leerden bekende Nederlanders paardrijden. In oktober 2007 nam hij met Junior Songfestivaldeelneemster Tess Gaerthé de single "De stem van mijn hart" op. Dit is de Nederlandse versie van het liedje "You are the music in me" uit High School Musical 2.

In het najaar van 2009 verscheen zijn nieuwe album. In 2009 deed hij mee aan het programma De beste zangers van Nederland waarbij Gordon, Henk Westbroek, Danny de Munk, Albert West, Nick Schilder, Simon Keizer en Thomas Berge een week lang op Ibiza zaten en daar elkaars repertoire zongen.

Berge stond drie keer in de Amsterdam ArenA met De Toppers in Toppers in concert 2010. In 2010 nam Berge deel aan het tweede seizoen van het EO programma De Mattheus Masterclass waarin niet-klassiek geschoolde artiesten een deel van Bachs Matthäuspassion uitvoeren in de St. Vituskerk in Hilversum. In 2012 nam Berge deel aan het programma: De schat van de Oranje op SBS6.

 

 

Thomas Berge boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. Monitorset
Bezetting1 persoon
GenreNederlandstalig
Prijs€ 2.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thomas Berge is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thomas BergeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thomas Berge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thomas Berge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.