Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dolle pret met Bart Juwett boeken?

Wilt u Dolle pret met Bart Juwett boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dolle pret met Bart Juwett vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dolle pret met Bart Juwett direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dolle pret met Bart Juwett

Kindershow boeken, dan is Bart Juwett's Dolle Pret met Bart Juwett een goede keus! 

Al ruim 25 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!! Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN.Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten…

 Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen. Als daverend slot van deze bruisende show brengt Bart Juwett een weergaloos ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!

 Uitermate geschikt voor theater, dorpshuizen, feesttenten, etc. Carnaval, Sinterklaas, zomerfeest, of voor wat u ook te vieren heeft!

 

Dolle pret met Bart Juwett boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1x 60 minuten
Techniekinclusief kleine set
Bezetting1 personen
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dolle pret met Bart Juwett is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dolle pret met Bart JuwettITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dolle pret met Bart Juwett ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dolle pret met Bart Juwett zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.