Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Thijs Pot boeken?

Wilt u Thijs Pot boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Thijs Pot vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Thijs Pot direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Thijs Pot

Stop met zoeken! De Nederlandse Justin Bieber is gevonden. Zijn naam is Thijs Pot en hij belandde na zijn Blind Audition bij The Voice of Holland in Team Guus! Hij werd uiteindelijk vierde en lanceerde zijn nummer: ‘Let it all go’. Dit nummer heeft hij geschreven en opgenomen met Jochem Fluitsma, bekend van het nummer ’15 Miljoen Mensen’van het duo Fluitsma & Van Tijn.

Op 2 november 2018 brengt Thijs zijn nieuwe single ‘Waiting For Love’ uit. Samen met Jasper Stuut (pianist en gitarist) veroverd hij de harten van velen! 

 

Thijs Pot boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 800 personen
Bezetting1 Persoon
GenreAllround
PrijsVanaf €795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thijs Pot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thijs PotITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thijs Pot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thijs Pot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.