Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

They Want You! boeken?

Wilt u They Want You! boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van They Want You! vindt u hier op deze pagina.

Wilt u They Want You! direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

They Want You!

They Want You! is een newstyle-boyband met old style disco!

 

They Want You! is een act geinspireerd op het wereldwijde succes van de “disco-sound”. They Want You! laat tijdens hun swingende optreden de meezing-tijden van de seventies & eighties herleven, met nieuw gearrangeerde nummers. Als cowboy, matroos, politie-agent en indiaan schitteren vier heren in geweldige showkostuums op de bühne voor een opzwepende “disco & dance revival”. Deze sprankelende show met uitsluitend “number one hits” van The Jacksons, The Gibson Brothers en The Village People beleeft een geweldige publieksfinale met het nummer YMCA. They Want You! is one big party!

 

Bezetting: Jerrel Houtsnee (Lion King, Kees & Co, GTST, The Wiz), Joeri Gamliel (Lion King), Ferry de Graaf (Saturday Night Fever, Loveletters, The Wiz, model) en Marcel Vogelaar (Gerard Joling Stout & Nieuw, Ik Wed Dat Ik Het Kan (RTL4), Toppers in Concert)

 

In de korte tijd van hun dynamische bestaan, trad They Want You! op in Gordon’s Singin’ Bee (RTL4), op de opening van de Miljonair Fair, bij Gerard en Patty in “Wie Ben Ik” (SBS6) en verzorgden de guys optredens in London, Wenen, Berlijn en binnenkort Moscow. Recentelijk was They Want You! de slotact voor een uitzinnige menigte tijdens het AmsterDamDiner in de Heineken Music Hall.

 

They Want You! is een originele en dynamische live gezongen feelgood act!

 

They Want You! boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting4 Personen
Genre70's, 80's
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over They Want You! is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van They Want You!ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over They Want You! ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over They Want You! zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.