Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

The Glamour Ladies boeken?

Wilt u The Glamour Ladies boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Glamour Ladies vindt u hier op deze pagina.

Wilt u The Glamour Ladies direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

The Glamour Ladies

The Glamour Ladies worden gevormd door 3 vakvrouwen die het vak als geen ander verstaan. Ze hebben veel ervaring in de Showbizzwereld. De ‘front Lady’ van deze Glamour Formatie is de van oorsprong Amerikaanse zangeres Donna Lynton. Donna heeft besloten om met Debbie en Vivian, door het land te gaan touren met de show ‘A Tribute To The Supremes’. De titel spreekt boekdelen; The Glamour Ladies brengen een show vol Amerikaanse Glitter & Glamour waarin de grote successen van The Supremes en The Ronettes elkaar in een hoog tempo afwisselen.

The Glamour Ladies boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting3 Personen
GenreMotown
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Glamour Ladies is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Glamour LadiesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Glamour Ladies ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Glamour Ladies zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.