Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Tailormade Cabaret boeken?

Wilt u Tailormade Cabaret boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tailormade Cabaret vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Tailormade Cabaret direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Tailormade Cabaret

Deze cabaretgroep bestaat uit Paul Passchier en Thedo Keizer, begeleidt door het trio van Frank de Lange en is al zo’n negen jaar gespecialiseerd in op maat geschreven cabaretprogramma’s, die vaak een welkome break vormen in een actieve of serieuze dag. De gelegenheden lopen zeer uiteen: een incentive, een symposium, een congres, een jubileum, het afscheid van een directeur of bestuurslid, de landsering van een nieuw product of de start van een bijzondere campage…

Zij hebben o.a. in de loop der jaren programma’s gemaakt voor het Ministerie van Justitie, de Suikerunie, Bloemenveiling Holland, Procter & Gamble, Ernst & Young, IBM etc.  

Voor het optreden zal Paul Passchier een passend script schrijven in overleg met U en zal indien gewenst enkele personen passend in het zonnetje zetten. Het geheel wordt muzikaal begeleidt door een pianist, bas en drums.

Tailormade Cabaret boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting5 personen
GenreCabaret
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tailormade Cabaret is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tailormade CabaretITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tailormade Cabaret ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tailormade Cabaret zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.