Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

T-Spoon boeken?

Wilt u T-Spoon boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van T-Spoon vindt u hier op deze pagina.

Wilt u T-Spoon direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

T-Spoon

T-Spoon is een gevestigde naam in de Nederlandse dance scene geworden. Nummers als “No time 2 waste”, “Mercedes Benz” en “Sex on the Beach”, zijn maar enkele nummers die T-Spoon wereldwijd succes brachten. Het succes van T-Spoon begon in 1993 met de combinatie tussen de Amerikaanse rapper Shamrock en de Nederlandse producer Remy de Groot. Hun eerste nummer was “No time 2 waste”.

 

In 1994 verscheen het complete album “Joy, Life and Pain” met een aantal hits erop, zoals “Mercedes Benz”. In 1995 werd Linda Estelle de hoofd-vocaliste van T-Spoon. Haar warme stem bleek perfect bij T-Spoon te passen. Het tweede album “Lexicon of Melody” bracht ook enkele hits voort zoals “Rockstar” en “Smiling”. In 1997 kwam de grootste hit van T-Spoon “Sex on the Beach”uit. Het werd een wereldwijde superhit. Het nummer scoorde in Australie, Japan, Ierland, Engeland en vele landen in Zuid-Amerika.

In de zomer van 1997 kwam Remy de Groot terug met de zomerhit Sex On The Beach. In Nederland en België werd de plaat met open armen ontvangen, en mensen konden geen genoeg krijgen van deze tropische zomerplaat. Het nummer deed het meer dan goed en bleef maanden bovenaan in de charts staan.

In 1998 besloot de rapper Shamrock een break te nemen, en hij werd vervangen door rapper Greg Dillard. Hij gaf T-Spoon weer een andere draai. Tot nu toe waren de raps altijd van mannen, en de vocals van vrouwen, op het moment dat Greg bij T-Spoon kwam waren de mannelijke vocals net zo belangrijk geworden in de groep. Samen met een nieuwe producer (Axel Breitung) maakte ze de hits Summerlove, Got 2 Get U Back, en Delicious. In 2000 verlaat Greg de groep T-Spoon en laat Linda achter als enige overblijvende vocalist. Ze heeft hierna nummers opgenomen zoals: Rivers of Babylon, Sexy Lady en Alive & Kicking.

Eind 2002, werd er een grote campagne op poten gezet door een van Nederlands grootste internet providers, No Time 2 Waste werd gebruikt in hun radio & tv commercial. Veel mensen herkende de plaat en begonnen het nummer massaal aan te vragen, niet lang hierna werd er een trance remix van gemaakt door het Supreme Dream Team. Maar er is meer, in 2003 ging T-Spoon weer terug de baan op, de rapper Shamrock kwam terug samen met danser Regilio

Met T-Spoon in the house… is het een feest van herkenning voor alle leeftijden en gaat het dak er absoluut af!

T-Spoon boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: exclusief, alleen monitorset
Bezetting4 personen
GenreDance/90's
Prijs€3.695,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over T-Spoon is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van T-SpoonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over T-Spoon ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over T-Spoon zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.