Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Wibi Soerjadi boeken?

Wilt u Wibi Soerjadi boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Wibi Soerjadi vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Wibi Soerjadi direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi (1970) begon zijn muzikale carrière op zeer jonge leeftijd. Inmiddels zit hij al meer dan 35 jaar in het vak en gaat hij opnieuw de theaters in voor een reeks bijzondere concerten!  

 

Op 20-jarige leeftijd behaalde Wibi Soerjadi als jongste student van het Sweelinck Conservatorium Amsterdam zijn master met het hoogst haalbare resultaat, een 10 met onderscheiding. Hij concerteerde wereldwijd en ontving vele gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Wibi Soerjadi weet met zijn indringende en beeldende pianospel een groot publiek te raken en weet als geen ander zowel kenners als minder ervaren luisteraars te imponeren met zijn fabelachtige pianotechniek. Dit maakt hem bij uitstek geschikt als vertolker van het grote romantische pianorepertoire van meesters als Liszt en Chopin. Zijn eigen composities en transcripties passen naadloos in de traditie die Franz Liszt twee eeuwen geleden begon met zijn soms bijna onspeelbare bewerkingen en fantasieën op bekende thema’s uit die tijd. 

 

Wibi Soerjadi boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekExclusief
Bezetting1 persoon
GenreKlassiek
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Wibi Soerjadi is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Wibi SoerjadiITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Wibi Soerjadi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Wibi Soerjadi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.