Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Donna Lynton boeken?

Wilt u Donna Lynton boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Donna Lynton vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Donna Lynton direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Donna Lynton

 Deze veelzijdige Amerikaanse zangeres heeft sinds ze bekend werd met Charlie’s Angels al vele harten veroverd in Nederland en de rest van de wereld.

Ze heeft gewerkt met beroemdheden als Count Basie, The Temptations, Lionel Hampton, Howard Keel, Johnny Mathis, The Drifters, Chubby Checker, James Brown, The Surpremes en ging op tournee door Europa met Sammy Davis Jr, Fats Domino & Ray Charles.

Ze ging op tournee met  “The Ronettes “ van Phil Spector met hun hitsingle: “Be My Baby” en later solo naar Australië, Nieuw-Zeeland, Papua Nieuw Guinea en vele landen in Europa en heeft talloze malen opgetreden in Amerika waar zij o.a. erg beroemd was in de New Yorkse Copacabana.

Na zich definitief in Nederland gevestigd te hebben heeft ze al veel laten zien van zichzelf en gewerkt met grootheden als Pierre Kartner & Hans Vermeulen.

Donna Lynton heeft de hoofdrol te vertolkt van Mrs. Sherman in de bekende Engelse musical Fame en was te zien tot 01 januari 2008 in de Nederlandse theaters.

Donna Lynton geeft een spetterende show met haar bekende nummers als o.a. “let the Curtain’s Fall” en haar perfecte performance van “Send in the clowns “ natuurlijk ontbreken “Unchain my heart” en “Last Dance” niet, kortom een glamour feest als Donna langskomt. 

Donna Lynton boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenreEngelstalig
Prijs€1.400,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Donna Lynton is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Donna LyntonITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Donna Lynton ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Donna Lynton zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.