Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Do boeken?

Wilt u Do boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Do vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Do direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Do

Dominique van Hulst uit Valkenswaard moest altijd al de keuze maken tussen tennissen en haar liefde voor muziek. Toen ze vijftien jaar was, besloot 'Do' voor een zangcarrière te kiezen in plaats van zich voor te bereiden voor Wimbledon. Toen ze voor de eerste keer voor een publiek optrad, werd haar meteen een contract aangeboden bij een grote platenmaatschappij. Ze bracht haar eerste single uit; "Real good", en ze stond in het voorprogramma van de boyband 'Five' en van de zanger Montell Jordan, beiden in een uitverkochte Ahoy'. Ze verscheen ook in diverse grote Tv-shows. Haar videoclip kwam vaak voorbij op TMF, hij werd door de kijkers tot Hot verkozen in het bekende programmaonderdeel 'Hot or Not'. Haar grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single "Heaven", een trance-cover van de 80's hit van Bryan Adams. "DJ Sammy & Yanou feat. Do - Heaven" is een grote hit in Duitsland, Canada, de Benelux en de rest van de wereld volgt snel! Het nummer heeft zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt!!! Na de dance versie is er een ballad versie gereleased van Heaven deze plaat bereikte de top 3 in Nederland. Wanneer je Do eenmaal hebt horen zingen vergeet je haar karakteristieke stem nooit meer. De oogverblindende schoonheid van 'Do' en haar sympathieke uitstraling maken haar een echte ster! Haar tweede dancesingle "Yanou feat. Do - On and On" was ook al een grote dancehit en is heeft hoge posities in de Europese hitlijsten behaald. In 2003 neemt ze een "Candlelight versie" van haar hit "Heaven" op, en met deze ballad bereikt ze opnieuw de hoogste posities van de Nederlandse hitlijsten.

In 2004 neemt ze met de Nederlandse superster Marco Borsato het duet "Voorbij" op, wat in 1 klap naar de top van de hitlijsten vliegt. In de zomer van 2004 scoort ze een grote hit met het nummer "Love is killing me". Tevens scoort ze dat jaar een grote hit met "Angel by my side". Hiermee bewijst ze opnieuw dat er in Nederland op dit moment geen betere zangeres is te vinden dan Do.

 

 

Do boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: B-set tot 400 personen
Bezetting1 persoon
GenrePop
Prijs€3.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Do is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DoITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Do ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Do zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.