Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Tony Star(Sterretje) boeken?

Wilt u DJ Tony Star(Sterretje) boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Tony Star(Sterretje) vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Tony Star(Sterretje) direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Tony Star(Sterretje)

Sommige mensen lijken geboren om te vermaken. Te entertainen. Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al op jonge leeftijd heeft Tony graag de ogen op hem gericht, en weet hij dat in de schijnwerpers de plek is waar hij moet staan.

Al sinds zijn jongere jaren vind hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ carriere een enorme boost gekregen, Tony Star kreeg de kans om een verdomd goede show neer te zetten @ Star Beach, Kreta (Griekenland)! 

Tony Star is niet gewoon een DJ bekend van TV die op de play-knop drukt. Na meer dan 200 optredens (alleen al afgelopen jaar!) door heel Nederland en daar buiten, is het hem gelukt om enorm te groeien waardoor hij elk feestje naar een hoger niveau brengt! 

Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje dat wel wat dikke beats kan gebruiken! 

Inmiddels kent heel Nederland Tony Star. Als DJ, producer, én als TV-personality. Van Pauw en Witteman tot RTL Boulevard en weer terug: je kunt simpelweg niet om deze mateloos populaire DJ en BN’er heen. 

En daar blijft het natuurlijk niet bij! De koffer met alleen de heetste hits en club beukers zal samen met Tony het hele land gaan doorkruisen om in iedere discotheek het ultieme feest-gevoel te laten beleven. Bovendien heeft Tony al een aardige lijstje met programma’s op zijn naam staan waar altijd met veel plezier naar terug gekeken kan worden. En dan nog maar te zwijgen over de muziek die hij produceert!

 

DJ Tony Star(Sterretje) boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreEDM, House
Prijs€1.475,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Tony Star(Sterretje) is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Tony Star(Sterretje)ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Tony Star(Sterretje) ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Tony Star(Sterretje) zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.