Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Xander de Buisonjé boeken?

Wilt u Xander de Buisonjé boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Xander de Buisonjé vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Xander de Buisonjé direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Xander de Buisonjé

Xander leerden we kennen als frontman van Volumia! Hij schreef onder andere de nummers ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’. Inmiddels Nederlandstalige klassiekers. In 2002 nam Xander afscheid tijdens een memorabele, laatste show in de Heineken Music Hall.

Bijna 15 jaar, vijf solo-albums, één akoestisch album en aantal singles verder, is hij nog steeds één van de meest populaire artiesten van Nederland. De single ‘De Wereld Redden’ bereikte de iTunes top 10 en zijn laatste tour-album ‘Xander in Concert’ werd bekroond met een gouden plaat. In 2014 en 2015 stond Xander op de bühne met zijn eigen interactieve theatershow ‘Xander Omarmt’ waarbij de vriendschap van de mensen in het publiek zijn belangrijkste inspiratiebron vormden.

Het grote publiek leerde Xander de afgelopen jaren ook beter kennen als gevestigd presentator en TV-persoonlijkheid dankzij mega-producties als De Vrienden van Amstel LIVE! waarvan hij zeven jaar op rij de host was en zijn deelname aan Holland Zingt Hazes en televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

Sinds kort vervult Xander ook de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische en energieke manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen.

 Xander de Buisonjé is te boeken als tape act of met live band.

 

Xander de Buisonjé boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekIncl. Vleugel, monitor en/of B-set
Bezetting1 persoon
GenreNederpop
PrijsVanaf € 8.500,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Xander de Buisonjé is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Xander de BuisonjéITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Xander de Buisonjé ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Xander de Buisonjé zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.