Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Maurice boeken?

Wilt u DJ Maurice boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Maurice vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Maurice direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Maurice

DJ Maurice Huismans werkt sinds 1997 bij de Apres Skihut Rotterdam en is vanaf die dag fulltime bezig met alles wat met muziek te maken heeft. Zijn stijl is: veel verschillende muzieksoorten door elkaar, die (zeer) snel afwisselen (van House en R&B tot Nederlandstalig en classics). Après Skiën is ondertussen een gevestigd begrip in heel Nederland (en daarbuiten!). Dj Maurice mixt en stelt ook alle Après Skihut CD's samen. Tot nu toe heeft dat meer dan 10 gouden platen opgeleverd en zijn deze CD's nog steeds één van de best verkopende verzamel CD's van Nederland waarvan er al meer dan 600.000 zijn verkocht!!! Hij maakt ook veel van de liedjes die op deze cd's staan, vaak ook onder andere namen. Veel van deze nummers zijn terug te vinden op zijn site.

De platen van Dj Maurice worden al lange tijd (grijs) gedraaid in het uitgaanscircuit. (zoals: Hands Up, Heb je even voor mij, Après Skiën, Opblaaskrokodil, Give it up, Ready 2 rumble en div. platen van Huub Hangop en Ome Henk. Ook zit Maurice achter de act "Summerlove" die met de plaat "Remember" een bescheiden Nederlandse hit hebben gehad en welke plaat momenteel in vele landen in Zuid Europa gereleased wordt. DJ Maurice draait ook veel in het buitenland zoals in het gezellige Oostenrijk, Portugal, Zwitserland en zal hij ook deze zomer weer (samen met o.a. Mental Theo en Jeroen Post van TMF) regelmatig in Salou te zien zijn. Ook is hij daar wekelijks verantwoordelijk voor de bekende "Holland Party" in discotheek "Pacha".

Maurice kwam in december 2003 met een stevige dance versie van "Heb je even voor mij", de nummer 1 hit van Frans Bauer uit, de versie van Maurice heeft 4 weken in de top 10 van de Megatop 50 gestaan. Ook stond de hit hoog in te de top 40 (#19), de Pepsi Chart (#3) en op nummer 1 in de partyhits top 15. De opvolger van "Heb je even voor mij" is eindelijk uit! Deze vette happy dance plaat heet "I Kiss Your Lips" en is een bewerking van de oude happy hardcore versie van "Tokyo Gettho Pussy". De supervette Videoclip die bij deze single hoort is vanaf nu o.a. te zien op The Box (code 822). Op de nieuwe single staan 9 verschillende versies van "I Kiss Your Lips" en ook de videoclip staat op deze single.

Tegenwoordig is Maurice erg druk met het exclusief produceren voor andere artiesten zoals: Snollebollekes, Pascal Redeker en Marco Kraats en maakt hij ook veel liedjes voor andere ariesten. Natuurlijk is hij nog wekelijks aan het draaien in feesttenten, bedrijfsfeesten, discotheken, bruiloften en clubs in binnen- en buitenland.

 

 

DJ Maurice boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 60 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreAllround
Prijs€1.095,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Maurice is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ MauriceITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Maurice ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Maurice zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.