Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

DJ Dave McGullen boeken?

Wilt u DJ Dave McGullen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van DJ Dave McGullen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u DJ Dave McGullen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

DJ Dave McGullen

Dave McCullen is geen onbekende in de Belgische dancescene en ook deze single B*TCH zal niet lang ongekend zijn. B*TCH kwam op #1 binnen in de dance-charts, na de eerste week van de vinylrelease. In de Clubs is het nu reeds een tophit. Je kan B*TCH omschrijven als happy elektro house met een heel herkenbare crossover vocalline. Deze track is een ongelooflijk gestoorde dancefloorfiller. Zoals in de videoclip te zien is, (check out the video) is deze track voor zowel jong als oud. Meer dan driehonderd 55-plussers deden mee aan de videoclip en bezorgde B*tch een ongelooflijke hype. Op dit moment krijgt Dave McCullen diverse aanbiedingen van buitenlandse platenlabels. Het zal dus niet enkel een Belgische dancehit blijven.

DJ Dave McGullen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 90 minuten
TechniekGeluid: exclusief
Bezetting1 persoon
GenreDance, Trance
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over DJ Dave McGullen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DJ Dave McGullenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over DJ Dave McGullen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over DJ Dave McGullen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.