Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Erico's doldwaze show boeken?

Wilt u Erico's doldwaze show boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Erico's doldwaze show vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Erico's doldwaze show direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Erico's doldwaze show

De Knotsgekke clown voor jong en oud presenteert in deze doldwaze kindershow een mix van humor, magie en verbazing.

Clown Erico laat hier zijn wereld op eigen wijze aan het publiek zien, waarbij hij iedereen boeit, verbaast en betrekt bij de show. De show zit boordevol met  goocheltrucs, humor, muziek en natuurlijk zijn welbekende ballonnen, die hij in razendsnel tempo maakt. Dit alles met eigen decor, geluid en dieren waaronder een echte kaketoe. Deze show vol met humor, magie en spektakel is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze niet snel vergeten.

Clown Erico: een rasartiest met jarenlange ervaring in binnen en buitenland en voor elk publiek, van theater tot bedrijf en van instelling tot school en privé feesten. Clown Erico: ongeloofelijk snel met zijn modelleer ballonnen en meer dan 400 verschillende figuren. Van hond tot zeemeermin en van motor tot aap in een palmboom. Clown Erico: past zich geheel aan en is inzetbaar voor elk feest en evenement. 

 

Erico's doldwaze show boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Erico's doldwaze show is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Erico's doldwaze showITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Erico's doldwaze show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Erico's doldwaze show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.