Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Zanger Kafke boeken?

Wilt u Zanger Kafke boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zanger Kafke vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Zanger Kafke direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Zanger Kafke

Zanger Kafke, wie kent hem niet? Wat allemaal begon als grap door vrienden kreeg al snel een serieuze vormen nadat zijn eerste single ’Onze Dag’ een mega succes blijkt te zijn. Ondanks de niet altijd even zuivere zang blijkt 'Kafke' een rasechte entertainer. Al snel ging deze leuke verschijning viral. Na zijn eerste succes volgende al snel hits als ‘Springen’ en ‘Medicijn’. Hij heeft inmiddels al menig café, kantine, en feesttent op z’n kop gezet met zijn energieke en enthousiaste optredens. 

Nu, bijna 2 jaar na zijn eerste succes single, heeft hij vele miljoenen streams en views op Spotify en Youtube. Hij heeft al op vele grote podia gestaan en was o.a. te bewonderen op Wish Outdoor, Paaspop en Smerrig Zomerweekender.

 

 

Zanger Kafke boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 25
TechniekMonitor set
Bezetting1 persoon
GenreFeest, Nederlandstalig
Prijs2250

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zanger Kafke is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zanger KafkeITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zanger Kafke ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zanger Kafke zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.