Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dj Balthazar van Puffelen boeken?

Wilt u Dj Balthazar van Puffelen boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dj Balthazar van Puffelen vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dj Balthazar van Puffelen direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dj Balthazar van Puffelen

Van de 50's tot de nieuwste hits, van radio dj tot live shows in het land!

Balthazar doet het op een (grappig) gestoorde manier. Grappen, grollen maar vooral een volle dansvloer zijn standaard inbegrepen. Het muziekrepertoire van DJ Balthazar is onwaarschijnlijk veelzijdig, vakkundig gepresenteerd en staat garant voor een zeer geslaagd feest!

 

Dj Balthazar van Puffelen boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreAllround
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dj Balthazar van Puffelen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dj Balthazar van PuffelenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dj Balthazar van Puffelen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dj Balthazar van Puffelen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.