Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dirk Zeelenberg boeken?

Wilt u Dirk Zeelenberg boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dirk Zeelenberg vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dirk Zeelenberg direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg is bij velen bekend als acteur. Naast zijn werk als acteur is Dirk succesvol ondernemer. Door zijn werk als acteur en ondernemer weet Dirk als geen ander hoe je mensen kunt motiveren om dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Door zijn ervaringen is Dirk bij uitstek geschikt om te boeken als (gast) spreker, presentator of dagvoorzitter. Met veel passie, creativiteit en humor is Dirk in staat om hele zalen mee  te krijgen in zijn verhaal. Daarbij haalt hij veel inspiratie uit zijn eigen leven. Zoals verandering en omgaan met verandering. Voor veel mensen is verandering opwindend, maar ook moeilijk. Dirk laat zien hoe verandering de basis is van succes. 

Ook genieten, een goede balans tussen inspanning en ontspanning is onmisbaar in het leven.

 

Dirk Zeelenberg boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
Bezetting1 persoon
GenreSpreker, Acteur, Voice over
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dirk Zeelenberg is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dirk ZeelenbergITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dirk Zeelenberg ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dirk Zeelenberg zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.