Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dikdakkers boeken?

Wilt u Dikdakkers boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dikdakkers vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dikdakkers direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dikdakkers

Dikdakkers (Anton Geerts en Hans Voogd) weten precies hoe het publiek getrakteerd moet worden op een feest. Niet voor niets zijn De Dikdakkers graag geziene gasten op feesten en partijen. Het repertoire is uitsluitend Nederlandstalig…..lang leve de lol en daar gaan we nog een keer is hierbij het motto. Interactie met het publiek staat voorop, tijdens een optreden van De Dikdakkers is stil staan onmogelijk. Goede voorbeelden hiervan zij de recente hits "Cowboys & Indianen en "Hobbelpaard". Bij het Oranje legioen van het Nederlands elftal zijn De Dikdakkers niet meer weg te denken. Tijdens de toernooien brengen zij de fans in extase met een uitgebreid en actueel Oranje repertoire.  

Met De Dikdakkers is het altijd feest!

 

 

Dikdakkers boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekA- of M.set
Bezetting2 personen
GenreFeest
Prijs€ 1.795,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dikdakkers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DikdakkersITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dikdakkers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dikdakkers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.