Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dierendans boeken?

Wilt u Dierendans boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dierendans vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dierendans direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dierendans

Leon Lutterman muzikant in hart en nieren treedt al jaren op als troubadour. Tijdens zijn optredens kwam hij tot de ontdekking dat zijn liedjes erg aansloegen bij het jonge publiek. Aangemoedigd door dit enthousiasme heeft hij al zijn muzikale kunsten in de strijd gegooid en heeft een beestachtig leuk, muzikale, komische en vooral vrolijke kinderprogramma samengesteld.

Een programma geschikt voor groepen tot 50 kinderen van 3 t/m 10 jaar boordevol met aanstekelijke liedjes die in het teken staan van “dieren” en “dansen”.

Dit afgewisseld met leuke sketches waarbij het jonge publiek betrokken wordt om vanuit de zaal en op het podium mee te doen.

Dierendans boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

TijdsduurDiverse mogelijkheden
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dierendans is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van DierendansITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dierendans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dierendans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.