Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Stoopjes boeken?

Wilt u De Stoopjes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Stoopjes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Stoopjes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Stoopjes

We hebben er jaren op gewacht. Maar nu is ie klaar. De eerste CD- single van de Stoopjes. De 8-baan moet hun definitieve doorbraak worden. Spannende tijden vertelde Annelies. De CD-single is intussen naar ruim 400 radiostations gestuurd. TV Oranje is van plan om binnenkort een clip en een kerstboodschap op te nemen van de Stoopjes. De CD ligt ook bij Foole in de schappen en zelfs de Dreef kreeg een exemplaar tijdens de Hollandse Avond. Als deze CD-single aanslaat is het idee om een hele CD op te gaan nemen. “Daarmee kunnen we beter optreden, nu hebben we nog maar 2 nummers”, zegt Harold Stoop.

Tijdens de Hollandse Avond in de Dreef presenteerden de Stoopjes hun nieuwe CD-single. Beide nummer van deze CD, De 8-baan en Met Jou, werden gezongen voor alle aanwezigen van de Hollandse Avond. De CD-hoes laat de Stoopjes in een 8-baan zien. “Waar is die foto gemaakt” wilden wij natuurlijk weten. “Voor onze flat was het antwoord” van de Stoopjes. Natuurlijk is daar geen 8-baan te bekennen. Maar een beetje Photoshopper weet daar wel raad mee. De hoes ziet er gezellig uit.

Na afloop van hun optreden kregen ze van voorzitter Bert Gruijters een bosje bloemen aangeboden. De Dreef zou graag zien dat ze met carnaval weer een optreden willen doen. Of dat gaat gebeuren is nog de vraag. De Stoopjes worden steeds bekender in het land, en worden door hun nieuwe single straks meer gevraagd voor optredens. Maar ook als de Stoopjes even geen tijd hebben voor de Dreef zit men niet verlegen om hun muziek. Bert Gruijters kreeg een CD aangeboden. Die kan worden toegevoegd aan de ruime Nederlandstalige muziek verzameling.

Droom komt uit!
Sinds begin juni 2011 staat het nummer DE ACHTBAAN op YouTube… Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten onze dvd om te zien op het internetgebeuren. De clip staat op YouTube en het is ongelooflijk maar we zijn een ware HIT GEWORDEN .Eindelijk geheel onverwachts is onze droom uitgekomen NATIONALE DOORBRAAK met de daarbij behorende interviews op tv, zowel regionaal o.a OMROEP BRABANT, Shownieuws , TV Helmond en Eindhovens Dagblad (ED TV.nl)In 2014 hebben de Stoopjes een fantastische nieuwe HIT uitgebracht genaamd “Een Hit Op TV Oranje” deze single is eigenlijk als geintje gemaakt om te laten zien dat er in Nederland TV stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klink of niet.

Nu:
De Stoopjes zijn uit gekomen met hun laatste nieuwe plan…….. “De Stoopjes 2.0” de nieuwste trend in de muziek wereld, hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat er onder. Vanaf nu is de nieuwe single De Diskjockey 2.0 overal te beluisteren en verkrijgbaar. In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan geweldige TV Talentenshow van RTL4, “Holland’s Got Talent” natuurlijk werd die laatste nieuwe single De Diskjockey 2.0 geweldig opgepikt door het publiek maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie. Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten De Stoopjes 2.0 niet door naar de volgende ronde. Een ding is zeker het heeft voor De Stoopjes 2.0 veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname, ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt

 

De Stoopjes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 25 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 400 personen
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig, Feest
Prijs€595,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Stoopjes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De StoopjesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Stoopjes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Stoopjes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.