Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Dick de Witte jeugdshow boeken?

Wilt u Dick de Witte jeugdshow boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Dick de Witte jeugdshow vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Dick de Witte jeugdshow direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Dick de Witte jeugdshow

Naast zijn succesvolle muzikale comedy-act voor volwassenen heeft Dick de Witte een speciaal op maat gesneden show voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar. 

De jeugdshow "Groot Feest". Met de speelsheid van een clown bespeelt Dick in deze show het jeugdige publiek. Hij spreekt hun taal, waardoor het meteen "klikt" en reageert ad rem op hun reacties, wat een fascinerend samenspel met de kinderen oplevert. Op die manier worden de kinderen enorm bij de show betrokken en zullen -soms muisstil, soms met een oorverdovend enthousiasme- 90 minuten lang genieten.

GOOCHELEN

Dit lukt natuurlijk alleen maar met behulp van de kinderen, nadat dit -op komische wijze en tot algemeen genoegen- bij Dick mislukt is.

SNELTEKENEN

De Kinderen roepen cijfers. Dick schrijft die op en al schetsend tovert hij ze om tot leuke tekeningen van bekende en geliefde stripfiguren. Yvonne deelt deze felbegeerde prenten aan de kinderen uit.

MUZIKALE KOLDER

Elementen uit zijn muzikale show "Music & Comedy" zijn vertaald naar de belevingswereld van de kinderen en zorgen voor muzikale vrolijkheid met een komische noot. Deze muzikale uitsmijter, waarbij de kinderen uit volle borst meedoen, is een bruisende afsluiting van de show.

 

 

Dick de Witte jeugdshow boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur90 minuten
TechniekOp aanvraag
BezettingDiverse mogelijkheden
GenreKindershow
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Dick de Witte jeugdshow is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Dick de Witte jeugdshowITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Dick de Witte jeugdshow ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Dick de Witte jeugdshow zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.