Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Hollandse Tijden Meiden boeken?

Wilt u De Hollandse Tijden Meiden boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Hollandse Tijden Meiden vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Hollandse Tijden Meiden direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Hollandse Tijden Meiden

Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch. De Hollandse Tijden Meiden Aafke en Door komen uit een klein dorp en verlangen het prachtige Nederland te doorkruisen om de Hollandse gezelligheid bij de mensen te brengen en vooral.... niet te vergeten waar we vandaan komen! Liedjes als ‘Tulpen uit Amsterdam’ en ‘Ach vader lief’, 'Als de zon schijnt' passeren letterlijk de revue, maar dan vindt er een metamorfose plaats.

De dames veranderen, net als de muziek. We schakelen live over naar het Songfestival en de oer Hollandse liedjes waarmee Nederland meedeed. Lekkere up-tempo nummers als ‘Dingedong’, ‘De eerste keer’, ‘Hartslag’ en ‘Tussen Hemel en Aarde’. Als prachtige nabrander nog het lied ’Het dorp (Langs het tuinpad van mijn vader)’, maar dat dan wel op de Aafke-en-Door-manier! Het Hollandse repertoire kan net als de interactieve show op maat worden gemaakt.

Deze meiden maken uw feest of receptie een origineel, leuk en gezellig samenzijn waar u met de voeten van de vloer gaat bij het horen van deze Nederlands swingendste muziek. Hun prachtige stemmen laten een indruk achter die u niet snel vergeet.

De Hollandse Tijden Meiden boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekOp aanvraag
Bezetting2 personen
GenreNederlandstalig
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Hollandse Tijden Meiden is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De Hollandse Tijden MeidenITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Hollandse Tijden Meiden ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Hollandse Tijden Meiden zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.