Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Frogettes boeken?

Wilt u De Frogettes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Frogettes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Frogettes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Frogettes

Al vele jaren bekend als dé vaste backingvocals van René Froger zingen Mandy Huydts en Daniëlle Mulder in een verrassend gestylde medley vorm en in lekker tempo o.a. hits van Rene Froger, classic- en huidige dancehits. Deze topzangeressen hebben menig mannenhart sneller doen kloppen en velen luidkeels doen meezingen. Ze zingen al meer dan 15 jaar tijdens de vele legendarische tv-shows en concerten van René Froger in een groot aantal theaters, Ahoy, de Kuip en de Arena. Sinds 2005 kwamen daar de meezingfeesten van De Toppers bij. Naast The Frogettes werken Mandy en Daniëlle als veelgevraagde sessie- en studiozangeressen aan uiteenlopende projecten met verschillende artiesten. Hun stemgeluid is de herkenbare sound op talloze gouden en platina cd's en dvd's die eveneens in al die jaren zijn uitgekomen. Deze zeer ervaren en enthousiaste professionals onder de vele zangeressen zijn nu dus ook te boeken met een herkenbaar muzikaal programma voor uw evenement. Uw gasten zullen dit feest van herkenning en muzikale kwaliteit zeer op prijs stellen.

De Frogettes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekGeluid: inclusief tot 350 personen
Bezetting2 personen
GenreRené Froger, Dance
Prijs€1.975,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Frogettes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De FrogettesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Frogettes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Frogettes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.