Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

De Alpenzusjes boeken?

Wilt u De Alpenzusjes boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van De Alpenzusjes vindt u hier op deze pagina.

Wilt u De Alpenzusjes direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

De Alpenzusjes

Dé party act voor uw Après-ski feest

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Helemaal dol. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop. Met hun nieuwe single Macho Hans schieten ze weer in de roos. Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht. Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug! De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single 'Wil Jij De Mijne Zijn'. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Bekend van

- Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act

- Optredens bij Life 4 You en Utopia

- Nominatie Paty Awards 2015 Populairste Party Act

- Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke

 

 

De Alpenzusjes boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekMonitor-set
Bezetting2 personen
GenreApres-Ski
Prijs€1.995,-

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over De Alpenzusjes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van De AlpenzusjesITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over De Alpenzusjes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over De Alpenzusjes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.