Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

Davina Michelle boeken?

Wilt u Davina Michelle boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Davina Michelle vindt u hier op deze pagina.

Wilt u Davina Michelle direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

Davina Michelle

Wereldster P!nk reageert in 2017 in een viral video op Davina Michelle’s cover van What About Us met “Now I know how it’s supposed to sound.’’ Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse. Davina Michelle weet zichzelf met haar ongeëvenaarde en dynamische stem in een paar jaar tijd op knappe wijze te vestigen als meest succesvolle Nederlandse zangeres ooit in de Top 40. Als bekroning wint Davina meerdere awards, waaronder een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Met ‘Skyward’, ‘Better Now’, ‘Beat Me’ en my own world heeft ze meerdere platina en gouden hits op haar naam staan. Na verschillende succesvolle Nederlandse samenwerkingen laat Davina op haar indrukwekkende debuutalbum ‘my own world’ zien waar ze voor staat. Stevige pop-tracks, van powerballads tot dansbare songs, met empowering teksten.

 

Davina Michelle boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 45 minuten
TechniekExclusief geluid en techniek
BezettingVanaf 4-5 personen
GenreSinger-Songwriter
PrijsOp aanvraag Geen prive feesten

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Davina Michelle is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Davina MichelleITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Davina Michelle ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Davina Michelle zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.