Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

terug

David Vandijck boeken?

Wilt u David Vandijck boeken voor een optreden ? Wij van ITB Entertainment Group BV zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent, alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van David Vandijck vindt u hier op deze pagina.

Wilt u David Vandijck direct boeken of heeft u liever persoonlijk contact, bel ons dan direct 073 - 6 440 773.

David Vandijck

David Vandyck; wij garanderen u smaakvolle ambiance met zijn gekende hits ‘Met heel mijn hart’, ‘Een superlange nacht’, ‘Een glas koele witte wijn’, ‘Wat een wonder’, enz… Uiteraard brengt deze fantastische performer ook een greep uit de meest gekende liedjes van de ‘Koning van het Vlaamse Lied’ Will Tura (naar aanleiding van zijn meest recentste album). Hij heeft een warme stem, de stijlvolle looks, het enthousiasme en de voorliefde voor de Nederlandstalige muziek.

 

David Vandijck boeken of inhuren voor een optreden? ITB Entertainment Group BV

Boekings informatie

Tijdsduur1 x 30 minuten
TechniekPA: inclusief tot 200 personen
Bezetting1 persoon
GenreVlaams
PrijsOp aanvraag

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over David Vandijck is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van David VandijckITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over David Vandijck ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over David Vandijck zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten.

Gerelateerde items

Wil je niets missen?

              

Ontvang ca. 1 x per maand onze nieuwsflits!

  Informatie over nieuwe acts en artiesten

  Leuke weetjes

  Uitnodigingen

  Promoties en aanbiedingen

Voor nieuws en aanbiedingen kunt u zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief.